ЗА НАС

Huntsman Building Solutions | World-leading polyurethane spray foam company

 

Фирма ICN е една от най-големите компании на българския пазар в областта на обработката на пръскани топлоизолационни и хидроизолационни системи. Предоставяме на клиентите в цяла България ефективни решения за енергийна модернизация на ограждащи конструкции от всякаква сложност. Високият професионализъм и опит ни правят приоритетен партньор за клиентите – това е най-ценният ни актив. В арсенала на нашата компания най-модерното оборудване от Graco. В нашата работа използваме продукти от световния лидер в производството на пръскани топлоизолационни системи, фирма HBS. Нашият технически екип се състои от сертифицирани професионалисти, които систематично посещават специализирани обучения и конференции по целия свят.
Днес постоянното нарастване на цените на енергията и увеличаването на разходите за отопление се превръщат в огромен проблем. Имайки този проблем, ние все повече се нуждаем от ефективно енергоспестяване и знания, професионализмът при предоставянето на услуги в областта на изолацията е от голямо значение.

Експерти опит на фирма ICN ще Ви помогне да решите всяка задача в областта на енергийната модернизация и изолация на частни и търговски обекти.

НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯТ В СВЕТА топлоизолационен материал

Икономия на енергия, въздушна бариера, еластичност, паропропускливост

БЕЗВРЕДЕН ЗА ЗДРАВЕТО и ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ

Без органични летливи вещества, без мирис, без въздействие върху озоновия слой, намален парников ефект по време на транспортиране

УСТОЙЧИВ и ИЗДРЪЖЛИВ

Не се утаява, не се разрушава с времето, не абсорбира вода, няма никаква хранителна стойност за насекоми и други организми, гаранция от 25 години.

bba-certified

 

Нашата компания предоставя услуги в сферата на топлоизолация и звукоизолация:

― мансард, чердаков, подвалов, перекритий, фасадов, лоджий, веранд, фундамента;

― жилых и нежилых помещений, коттеджей, куполни домове, каркасни конструкции;

― производствени помещения и сооружения и тръбопроводи;

― други инженерни коммуникационни системи;

― изотермични вагони, фургонов-термосов и аналогични транспортни средства;— също така предлагаме услуги за нанасяне на напыляемата гидроизолация (полимочевина)

 

success2

 

КЪЩА В РАЙОНА КАУНАС, ЛИТВА