ПРЕДИМСТВА

Основните ползи от изолацията на Icynene (HBS)

Най-ефективният в света топлоизолационен материал

Икономия на енергия, пропускливост на въздуха, флуидност, водоплътност

Топлоизолационният материал е безвреден за здравето и екологично чист

Няма органични летливи вещества, без мирис, без въздействие върху озоновия слой, намален парников ефект по време на транспортиране

УСТОЙЧИВ топлоизолационен материал

Не се утаява, не се срива с времето, не абсорбира вода, не е храна за насекоми и други организми, гаранция от 25 години

Без съмнение – най-добрият топлоизолационен материал в света

Какво е предимството на изолацията от пяна за пръскане от Icynene(HBS)?

https://www.youtube.com/watch?v=GJQgm3MN1SYhttps://www.youtube.com/watch?v=V_02YWGRHdA

Топлината може да се загуби поради конвекция (въздушно движение, топлинна или динамична), например, ако оставите прозореца отворен през зимата, или ако въздухът минава през тавана на херметичните тавански помещения; чрез топлопроводимост (пренос на топлина през материала), например, през стените на сграда с лоша топлоизолация, по-специално в областта на мостове от студ. Поради тази причина, за да спестите енергия, трябва да имате изолация, добре разпределена в стените и в покрива, което ще осигури по-голяма плътност.

Без добра топлоизолация ще възникнат неконтролирани топлинни загуби и ще има значителен топлинен дискомфорт, който изисква високи разходи за отопление. Висококачествената топлоизолация също спомага за удължаване на живота на сградите: по-малко влага, по-малко проблеми с кондензацията, липса на мухъл.

Ползите от топлоизолацията са следните: намалено потребление на енергия, което се изразява в значителни икономии (сметки за отопление и намалени разходи за поддръжка), ползи за околната среда (намаляване на емисиите на CO2, намаляване на заплахата от глобално затопляне и емисии на газове, които влияят на озоновия слой) и подобряване на качеството на живот: по-малко шум (шумоизолация), изчезване на плесен и намаляване на респираторните заболявания. Огнеустойчивостта може да се увеличи и чрез използване на материали с ниска плътност, които предотвратяват движението на въздуха.
Продуктите на фирмата Icynene ще предотвратят проникването на студен въздух, поради широката гама от безвредни топлоизолационни продукти с отворени и затворени клетки.

Една добре изолирана сграда с подходяща изолация осигурява топлина през зимата и свежест през лятото, регулирайки съответно потока на топъл въздух. Моля, обърнете внимание, че изолацията на сградата днес става все по-скъпа, ако искате да поддържате постоянна и комфортна температура. ICYNENE(HBS) е икономично и висококачествено енергийно решение.

Какви материали да изберете за добра топлоизолация? След като вземете решение да затоплите добре дома си, веднага ще се появят няколко решения и избор от няколко вида топлоизолационни материали. Минерална вата, фибростъкло, овча вълна, дървесни влакна, целулоза – тези материали са добре познати, но те имат свои собствени ограничения в приложението. Изолационна пяна Компанията ICYNENE(HBS) е много по-ефективна, защото предотвратява въздуха, ограничава мостовете от студ, не задържа влага, а също така предоставя гаранция от производителя за 25 години.

ICYNENE(HBS), световен лидер в производството на топлоизолационни пенополиуретани, произвежда топлоизолационни материали за всички видове сгради в продължение на 30 години. Ако искате да създадете висок комфорт във Вашия дом и в същото време да спестите, нашите професионални представители винаги са на Ваше разположение, за да отговорят на всички Ваши желания. Обадете ни се без колебание.